ASAF | Verslag

Boucles Chevrotines 2021 – Robinne en Delvaux

Language: Dutch NL English EN French FR German DE

Twee weekenden geleden mocht ik plaats nemen in het rechter zitje van de Citroën ZX, samen met Kevin Robinne, tijdens Boucles Chevrotines. Dit was voor mij mijn 4de rally. Mijn 4de rally met weer een nieuwe piloot en nieuwe wagen. Door de Covid toestanden heb ik mijn laatste rally genavigeerd in september 2020, in Waremme. Dus om na bijna een jaar terug opnieuw te mogen navigeren, en dit nog tijdens een rally als die van Chevrotines, was zeer spannend.

Tijdens de verkenningen merkte Kevin en ik al snel dat het een uitdaging op zich ging zijn. Een zeer technische rally met toch wel wat verraderlijke situaties. We besloten om ons de eerste ronde tijdens de rally zelf nog wat in te houden. In tussentijd waren de weersomstandigheden toch ook al gewijzigd, door de regen werd op het verschillende plaatsen zeer vettig, we wouden ons hierdoor niet laten vangen. Ook vonden wij het belangrijk om ons de eerste proeven wat leren in te spelen op elkaar, aangezien het de eerste keer was dat Kevin en ik samen reden. Na dat we de eerste ronde vlekkeloos hadden afgerond, en eens het vertrouwen er tussen ons en de auto was, zijn we vanaf de 2de ronde er volledig voor gegaan. Tijdens KP 2 Montbliart begon het even stevig te regenen, we besloten ons verstand te gebruiken en ons even in te houden, het ging dan ook nog om de langste en voor ons persoonlijk toch wel de moeilijkste proef.

Daarna hebben we ook ronde 2 tot een goed einde kunnen brengen. Ook ronde 3 hebben we vlekkeloos tot een einde kunnen brengen. Kevin en ik zijn dan ook trots op de prestaties die we tijdens deze rally hebben kunnen leveren. Ook de auto was gedurende heel de wedstrijd mechanisch tip top in orde.


Niet te vergeten dat Kevin en ik beginners zijn, zijn wij zeer tevreden met de 25ste plaats in deze moeilijke, maar zeker leuke rally! Graag zou ik Kevin willen bedanken voor deze fijne kans! Ook willen wij Paul (papa van Kevin, Steve en Kristof bedanken, zij zorgde ervoor dat de wagen van het begin tot het einde in orde was! Wij hebben onze mooie 25ste plaats ook zeker aan hun te danken! Daarnaast willen we onze sponsors nog bedanken voor het vertrouwen, Raedschelders autocentrum Borgloon, Vandensavel bouwwerken, Bouwwerken Boonen en Silentia.

Foto
Cornet Bruno Photos Racing

Nick Pannekoecke

Oprichter en verantwoordelijke van MijnRally. Beginnend fotograaf - 📷 nick-pannekoecke.be

Een reactie achterlaten

Back to top button