Verslag | België

Eindelijk!! | Johnny Louies wint Criterium Sezoensrally 2021

Na verschillende jaren op de 1e plaats te staan voor de laatste proef en dan op die laatste proef met pech te maken te krijgen en zo de overwinning aan ons voorbij te zien gaan toch eindelijk eens kunnen winnen in onze thuisrally.

Onze rally begon niet zonder problemen.

Vrijdagmiddag toen ik naar de technische controle reed merkte ik dat mijn schokdemper rechts achter stuk was. Dankzij de snelle service van BM SUSPENTION die onze demper nog in de late uurtjes gemaakt heeft konden we toch met een perfecte wagen aan de start staan.

De eerste proef vertrokken we aan een strak tempo om te zien hoe de omstandigheden en de wagen waren. Tot onze verbazing was dat toch meteen goed voor een scratch. Tijdens de 2e proef door problemen gereden zonder intercom maar ook daar tot onze verbazing weer een scratch.Een beetje parkoerkennis op deze nieuwe proef kwam daar zeker van pas.

Louies Criterium Sezoensrally 2021

De 3e proef dan echt gereden om aan te vallen en zien hoe de concurrentie het zou doen. Zoals gehoopt weer een scratch en een mooie kloof tov de 2e (Kevin Theeuwissen). 4e proef die me echt niet ligt een 2e plaats met slechts een paar seconden verlies.

2e boucle vertrokken om onze positie te behouden en liefst zelfs uit te bouwen. Toen we zagen dat Kevin niet gestart was op kp6 hadden we reeds 1 min voorsprong op de volgende achtervolger dus controleren was de boodschap. We hebben de rest van de kp’s aan een stevig tempo afgewerkt zonder enige risico’s te nemen en dat heeft gelukkig gewerkt.

20 jaar na mijn vader zijn overwinning in de sezoensrally hebben wij eindelijk ook eens kunnen winnen in deze,voor ons,toch wel speciale rally. Bij deze wil ik onze partners, sercivecrew en supporters bedanken voor de enorme steun want zonder hun geen rally!!!

Nick Pannekoecke

Oprichter en verantwoordelijke van MijnRally. Beginnend fotograaf - 📷 nick-pannekoecke.be

Een reactie achterlaten

Back to top button