Dagelijks rally nieuws

Focus op het Noorden …

WRC

M-Sport

Jourdan Serderidis, die in 2021 in Griekenland aanwezig was met een Ford Fiesta WRC van M-Sport, keert dit seizoen terug in twee rally’s. Hij rijdt in Griekenland en de Safari met een M-Sport Puma Hybrid Rally1!

Ierland 🇮🇪

In de Oil Galway International Rally 2022 was Josh Moffett direct bij de pinken. Aanvankelijk kon Meirion Evans nog dicht in de buurt blijven maar uiteindelijk kon Josh toch een kloof slaan van 14s. Ook Callum Devine kwam in de namiddag sterk opzetten en klom op naar plaats 3. De stand na dag 1.

Finland 🇫🇮

De 2de ronde van het Finse rallykampioenschap, de Auto Sorsa Riihimäki-Ralli. Voorzichtige start van de tenoren tot Teemu Asunmaa toesloeg op KP3. KP3 met een super 2de tijd voor Sami Pajari (coverfoto) in zijn eerste rally met een R5. Daarna kwam Emil Lindholm opzetten om even de leiding te pakken (ex aequo met Asunmaa) maar dan een foutje maakte op KP6. In de slot-KP ging Emil nog van de baan en verloor dus nog een mooie ereplaats. Na zijn zege in de eerste rally van het Finse Rallykampioenschap … een einde in mineur in deze tweede. Teemu Asunmaa kon zijn cool wel bewaren en won. De eindstand hieronder. Let ook op de schitterende 4de plaats van Sami Pajari! Lauri Joona won in de SM3-categorie. Mikko Heikkilä wordt leider in het kampioenschap.

📸 Škoda Motorsport – Asunmaa
📸 Škoda Motorsport – Heikkilä
Noorwegen 🇳🇴

In de korte Rally Finnskog 2022 stond geen maat op Ole Christian Veiby. Hij won 3 van de 4 KP’s. De eindstand ..

Jo Huyghe

RallyFan A.Mikkelsen 🇳🇴 - Greg.+Ch.Munster 🇧🇪 - K.Rovanperä 🇫🇮 ~ ❤️ WRC+Rally ~ 💙 🎥🚵‍♂️✈️🎧 ~ Reporter MijnRally.be

Een reactie achterlaten

Back to top button