VAS

Joery Delaey maakt zijn debuut | Monteberg rally

Als kind ging ik met me ouders elk jaar naar de markt in Ieper als het rally was, ik was doodgelukkig om zulke mooie auto’s te zien schitteren en zeker met het geluid erbij, als ik wat ouder was ( 13 jaar ) toen mocht ik mee met me oudste broer om naar de kp’s te gaan bewonderen. Ik was hemels hoe dat ze aan zulke snelheden over zulke fijne baantjes scheurden… het was fantastisch !

De rally is dan sinsdien niet meer weg gegaan ik ben nu 22 jaar en financieel is alles goed dus heb ik besloten paar weken geleden om mijn grote droom telaten waarmaken. 😁Ik zal een auto huren bij Mica Autosport – de flasy gele Citroën Saxo.En de Monteberg rally ( 8 mei ) zal mijn eerste rally zijn.

Toen begon het werk om wat de kosten te laten zakken want rally rijden is geen goedkope hobby 😅 maar de eerste Sponser is binnen Bakkerij Daenen ik wil ze nog eens hartelijk bedanken dat ze me willen steunen in me droom.
Ik kreeg ook heel veel vraag wat zal mijn tactiek zijn – ik zal er zeker van genieten van alle gebeuren, maar ik wil zeker me bewijzen wat mijn co ( youssoun Vandewalle ) en ik kunnen !😉 ik wil zeker nog meer rally’s kunnen rijden maar dat is te zien hoeveel budget we hebben. 

Ik alvast mijn familie, vrienden, mica autosport, sponser bedanken voor alle steun het is een extra motivatie om 8 mei een top dag ervan te maken. 

Nick Pannekoecke

Oprichter en verantwoordelijke van MijnRally. Beginnend fotograaf - 📷 nick-pannekoecke.be

Een reactie achterlaten

Back to top button