MijnRally Open

MijnRally Open S02 | Duitsland | 3/10

Terwijl de West Vlamingen de WRC Renties Ypres rally domineren krijgt het MijnRally peloton de asfalt van Duitsland voorgeschoteld. We starten op een nat wegdek waarna de weergoden ons meer gezind zijn op de finale dag.

Tijdens het historic en fun gedeelte van de MijnRally Open S02 Duitsland zien we maar liefst 4 Lancia Delta S4’en in de top 5 verschijnen. TNG-Rallymathie wint met amper 3,8 seconden voorsprong op de Audi Quattro van rocketpower.

Oberstein

In WRC2 start CRG_D.Garcia de rally zoals hij in Zweden geëindigd heeft, met een scratch, al zit MijnRally MGodderis07 op de tarmac van Duitsland dicht op zijn hielen. De jonge Belg moet amper 1,1 seconde toegeven op de Spanjaard.

TNG-Rallymathie start het rapst in WRC3, met zijn Peugeot 208 T16 houdt hij Siebren2804 en BVoSchelde achter zich.

Bij de junioren zien we belgianrally een scratch draaien, gevolgd door VideoDezitter en MijnRally Nick

Kreuzungsring Reverse

MijnRally MGodderis07 moet terug zijn meerdere kennen in de rappe Spanjaard, CRG_D.Garcia klokt opnieuw 1,1 seconde rapper in dan Mauro. De Zweed CRG_J.Lundqvist is de enige die de twee kemphanen iets wat kan bijhouden tijdens de ochtendproeven.

De snelste tijd in WRC3 neemt Siebren2804 voor zich, de VW Polo rijder neemt 1,2 seconden op TNG-Rallymathie waardoor hij gepromoveerd wordt tot leider. BVoSchelde volgt als derde algemeen op 2,8 seconden van Siebren2804.

Opnieuw een scratch voor belgianrally, YENTL2002 rijdt een dijk van een proef ( amper 1,1 seconde van belgianrally ) en springt net als aswinp over MijnRally Nick. Hij verliest 13,2 seconden op de tweede proef.

Ruschberg

Na de service zien we CRG_D.Garcia en MijnRally MGodderis07 uitlopen op RG_J.Lundqvist. Het verschil tussen één en twee bedraagt amper 2,810 seconden na drie helse proeven. Wat een prestatie van beide.

Drama in WRC3, TNG-Rallymathie moet de handdoek werpen op de derde proef. Siebren2804 verliest iets meer dan 4 seconden op BVoSchelde waardoor de Fiesta rijder aan leiding komt. De top 5 staat op een zakdoek, het verschil tussen één en vijf is amper 9,5 seconden. Dit belooft een prachtige strijd te worden.

VideoDezitter rijdt de scratch op deze proef waardoor hij 4 seconden terug neemt op leider belgianrally. Ook YENTL2002 komt dichter bij de leider, hij snoept 2 seconden af van belgianrally.

Frauenberg

Tijdens de laatste proef voor de laatste service verliest Plutooo-75 58 seconden. Hierdoor zakt de Fiesta rijder van de vierde plaats naar een zevende stek.. Opnieuw zien we CRG_D.Garcia net voor MijnRally MGodderis07 de proef winnen.

gustavoP101 en klaefkalamary zijn de grote verliezers van KP4 in WRC3. gustavoP101 moet noodgedwongen opgeven en klaefkalamary verliest net geen 20 seconden. Hierdoor zien we Secretheroes opschuiven naar een zesde plaats algemeen. Opvallend zien we dat de top 6 binnen de 1,7 seconden van de snelste tijd rijden die BVoSchelde neerzette.

belgianrally zet even de zaken op orde bij de junioren en toont waarom hij de vorige 3 manches op zijn naam schreef. Alle tijd dat zijn concurrenten op de vorige proef terug nam neemt hij bijna dubbel terug. VideoDezitter volgt nu op 20,1 seconden van de leider terwijl YENTL2002 32,7 seconden moet toegeven.

Waldaufstieg

CRG_D.Garcia wint opnieuw voor MijnRally MGodderis07, CRG_J.Lundqvist en FusionJohn. Met nog 2 proeven te gaan zien we MijnRally MGodderis07 op amper 9 seconden verwijderd staan van leider CRG_D.Garcia, CRG_J.Lundqvist volgt op 44 seconden terwijl FusionJohn genoeg moet stellen met 1 minuut 3 seconden.

Secretheroes rijdt zijn eerste scratch tijdens de rally in Duitsland. Siebren2804 verliest 1,3 seconde op ev206maxi38 waardoor de Fransman over Siebren2804 naar de tweede plaats springt. Het duo is 0,007 seconden van elkaar verwijderd.

Ook JorritM03 rijdt zijn eerste scratch, belgianrally leidt nog steeds voor VideoDezitter en YENTL2002.

Hammerstein

Voor het eerst zien we CRG_D.Garcia tijd verliezen op MijnRally MGodderis07, de belg neemt 1,8 seconden terug op de Spanjaard waardoor CRG_D.Garcia de Powerstage in gaat met 7,2 seconden voorsprong op Mauro.

ev206maxi38 slaat toe, de Fransman neemt 4,9 seconden op BVoSchelde en neemt vervolgens de leiding over van de Belg. hs_autosport rijdt vervolgens net geen 2 seconden rapper dan Siebren2804 waardoor Siebren2804 nog 2,7 seconden voorsprong heeft op hs_autosport net voor de laatste proef.

Opnieuw rijdt VideoDezitter de snelste tijd bij de junioren, YENTL2002 moet amper 0,1 seconde toegeven op deze proef terwijl we leider belgianrally iets meer dan 8 seconden zien verliezen. Zo gaat VideoDezitter de laatste proef in wetende dat hij nog iets meer 12 seconden moet vinden om de rally van Duitsland te winnen.

My Drone Academy - banner Mijnrally
Kreuzungsring – Powerstage

Net als op de voorlaatste proef is MijnRally MGodderis07 de snelste op de powerstage, wat wil zeggen dat hij 5 extra punten verdient. CRG_D.Garcia volgt op 0,4 seconden van Mauro, waardoor MijnRally MGodderis07 verdienstelijk tweede eindigt in Duitsland op amper 6,8 seconden van leider en winnaar CRG_D.Garcia. FusionJohn sluit de top 3 af.

Secretheroes rijdt opnieuw de scratch maar komt 2 seconden te kort om KimDrifT1999 zijn vijfde plaats te bedreigen. Siebren2804 verliest zijn positie aan hs_autosport die een prachtige tweede tijd neerzette in de Powerstage. BVoSchelde verliest iets meer dan 1 seconde op leider ev206maxi38 wat wil zeggen dat hij zijn eerste rally wint in de MijnRally Open S02.

belgianrally wint de Powerstage voor VideoDezitter en een sterke YENTL2002, aswinp en MijnRally Nick sluiten de top 5 af.

Alle eindstanden

De volledige eindstand van de MijnRally Open S02 Duitsland en algemeen klassement na de MijnRally Open S02 Duitsland kunt u hier raadplegen.

Lees alle andere artikelen van de MijnRally Open hier.

Nick Pannekoecke

Oprichter en verantwoordelijke van MijnRally. Beginnend fotograaf - 📷 nick-pannekoecke.be

Een reactie achterlaten

Back to top button