MijnRally Open

MijnRally Open S02 | Schotland | 4/10

Voor het eerst trekt de MijnRally Open naar Schotland, tijdens het historisch gedeelte van de MijnRally Open S02 Schotland moest een armada aan Mini Cooper S’en hun meerdere herkennen in de Griek Klaefkalamary die de manche won met 34,43 seconden voorsprong.

Newhouse Bridge Reverse

Met amper 7 wagens aan de start in WRC2 rijdt CRG_D.GARCIA de scratch voor zijn teamgenoot CRG_J.LUNDQVIST. We zien MijnRally MGodderis07 en PLUTOOO-75 op de eerste proef de handdoek noodgedwongen in de ring werpen.

CRG_M.COLOM wint de openingsproef in WRC3 met 21,216 seconden voorsprong op de Peugeot van TITI-RALLY en EV206MAXI38. Beide rijden ze een identieke tijd.

ASWINP wint de eerste proef bij de junioren voor VIDEODEZITTER en MijnRally Nick. BELGIANRALLY, de leider, verliest iets meer dan een minuut.

Old Butterstone Muir

Opnieuw is CRG_D.GARCIA de te kloppen man. BROTHERSCHRIS komt op 0.9 seconden van CRG_J.LUNDQVIST in het algemeen klassement.

KLAEFKALAMARY neemt iets meer dan een seconde op EV206MAXI38 waardoor de Griek over de Fransman springt naar de derde plaats. CRG_M.COLOM wint opnieuw, TITI-RALLY volgt op 8 seconden en 29 seconden in het algemeen klassement.

Na het tijdsverlies op de eerste proef is BELGIANRALLY op een missie, hij wint de tweede proef en neemt iets meer dan 11 seconden op leider ASWINP.

My Drone Academy - banner Mijnrally
South Morningside

Drama voor CRG_J.LUNDQVIST, hij verliest meer dan een anderhalve minuut waardoor de Zweed naar de vierde plaats zakt.

Tijdens het duister worden zien we SIEBREN2804 zijn eerste scratch draaien, hiermee springt hij van de negende plaats naar de vierde algemeen. TITI-RALLY verliest iets meer dan een minuut waardoor hij zijn tweede plaats moet afstaan aan EV206MAXI38.

Opnieuw rijdt BELGIANRALLY de snelste tijd, MijnRally Nick verliest iets meer dan een minuut en moet YENTL2002 en BELGIANRALLY voor laten gaan.

Glencastle Farm

In de nachtproef rijdt CRG_D.GARCIA opnieuw de besttijd, gevolgd door de MITSUBISHI SPACE STAR rijders BROTHERSCHRIS en FUSIONJOHN.

Opnieuw verliest TITI-RALLY kostbare tijd en een plaats, deze keer aan SIEBREN2804. CRG_M.COLOM wint opnieuw voor EV206MAXI38.

Net voor de laatste service heeft BELGIANRALLY het ganse peloton bij de junioren ingehaald. De Belg staat met 9 seconden voorsprong aan de leiding, gevolgd door VIDEODEZITTER en ASWINP.

Newhouse Bridge

Tijdens de eerste proef van de laatste boucle moet ook BROTHERSCHRIS opgeven. Hierdoor wordt CRG_J.LUNDQVIST gepromoveerd naar de derde plaats algemeen.

SIEBREN2804 neemt iets meer dan 1 seconde terug op EV206MAXI38. De Fransman heeft echter iets minder dan een minuut voorsprong op SIEBREN2804.

Wat een proef van BELGIANRALLY, hij neemt meteen 25 seconden op VIDEODEZITTER en ASWINP, waardoor de Fiesta rijder met een mooie voorsprong de laatste twee proeven kan afwerken.

Annbank Station

Opnieuw rijdt CRG_D.GARCIA de scratch voor FUSIONJOHN en CRG_J.LUNDQVIST.

CRG_M.COLOM wint voor EV206MAXI38 en SIEBREN2804, waardoor de Fransman de Powerstage in gaat met 1min en 4sec. voorsprong.

BELGIANRALLY rijdt opnieuw de scratch en YENTL2002 klokt de tweede snelste tijd in. Hierdoor nadert hij op 16 seconden van de derde plaats van ASWINP.

Newhouse Bridge Reverse

De Powerstage winst gaat naar CRG_D.GARCIA die alle proeven wint, CRG_J.LUNDQVIST eist 4 punten op, FUSIONJOHN zal genoegen moeten nemen met 3 punten terwijl THIRSTHY1981BOY 2 punten opstrijkt.

Wie anders dan CRG_M.COLOM neemt de 5 punten tijdens de Powerstage in Schotland, EV206MAXI38 eindigd tweede en neemt 4 extra punten, SIEBREN2804 3de en 3 extra punten, TITI-RALLY 4de en neemt 2 extra punten en TOM_GIJSENS neemt het laatste punt voor zijn rekening.

BELGIANRALLY rijdt een schitterende powerstage en wint de laatste proef met 36sec. voorsprong op VIDEODEZITTER. YENTL2002 neemt in extremisch de derde plaats van ASWINP die vierde wordt.

Alle eindstanden na de MijnRally Open S02 Schotland

De volledige eindstand van de MijnRally Open S02 Duitsland en algemeen klassement na de MijnRally Open S02 Duitsland kunt u hier raadplegen.

Lees alle andere artikelen van de MijnRally Open hier.

Nick Pannekoecke

Oprichter en verantwoordelijke van MijnRally. Beginnend fotograaf - đŸ“· nick-pannekoecke.be

Een reactie achterlaten

Back to top button