Andere | BuitenlandNieuws
Trending

Opel Motorsport levert de eerste elektrische Corsa’s

Language: Dutch NL English EN French FR German DE

De eerste tien Opel Corsa-e Rally’s zijn al aan klanten geleverd.

Op de site van het Testcentrum in Dudenhofen ontvingen de eerste rallyteams zowel hun uitrusting als hun voertuig, inclusief “stijlvolle teamtenten en casual raceoveralls”.

Toen het voertuig werd afgeleverd, kregen de teams een uitgebreide briefing over de nieuwe e-technologie. Vervolgens werden uitgebreide functionele tests uitgevoerd met de elektrische voertuigen van 136 pk.

Na de Corona-gerelateerde afgelasting van de Sulingen Rally, vindt nu op 11 en 12 juni de seizoensopener van de ADAC Opel e-Rally Cup plaats als onderdeel van de Stemweder Berg Rally. Ter voorbereiding zullen de ADAC Opel e-Rally Cup-teams vooraf deelnemen aan een testevenement om vertrouwd te raken met het voertuig en de laadinfrastructuur. De teams krijgen ook een hoogspanningstraining die wordt uitgevoerd en gecertificeerd door TÜV Thüringen.

Nog steeds geen namen

Teams uit Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, België, Groot-Brittannië en Nederland hebben zich aangemeld voor de ADAC Opel e-Rally Cup 2021. Wij vermoeden dat dit voor Nederland Timo van der Marel en voor België Charles Munster zouden kunnen zijn. Verdere details over het deelnemersveld worden pas op een later tijdstip bekend gemaakt.

Foto
Opel Motorsport
Bron
Opel Motorsport

Jo Huyghe

RallyFan A.Mikkelsen 🇳🇴 - Greg.+Ch.Munster🇧🇪 - K.Rovanperä🇫🇮 ~ ❤️ WRC+Rally ~ 💙 🚵‍♂️✈️🎥 ~ Reporter MijnRally.be

Gerelateerde artikelen

Een reactie achterlaten

Back to top button